První ukázky z Mafia Definitive edition – aktualizováno

PC Gaming Show představila hráčům plnohodnotný trailer na remake první Mafie. Hostem byl Haden Blackman z Hangar 13 a v rozhovoru potvrdil, že hra bude obsahovat všechny mise z původní hry, které si zachovají klíčové scény, i když budou všechny cutscény nově natočeny. Hra bude obsahovat i mise zcela nové, rozšiřující příběh vedlejších postav. Vývojáři hovoří zejména o Sáře, životní partnerce Toma Angela a matce jeho dcery. Hra bude klást větší důraz na rozkol mezi mafiánskou rodinou a tou skutečnou.

Město bude redesignované, nebude obsahovat tolik pravoúhlých zatáček, aby byla jízda zábavnější a hráč bude moci s městem interagovat jako v Mafii III. Na detaily městské interakce si však budeme muset počkat.

Jízdní model automobilů a motocyklů bude možné nastavit podobně, jako ve třetím dílu. Hráč si bude moci vybrat mezi arkádovým řízením a simulací. Vývojáři se tak přirozeně chtějí zalíbit i mladšímu publiku a nabízí volitelně odlehčený model řízení. Podobně na tom bude ostražitost policie, kdy bude možné nastavit si míru dle preferencí. Veteráni tak nepřijdou o pokuty za rychlou jízdu nebo jízdu na červenou. Nováčci si budou moci přísnost mužů a žen zákona snížit.

Vývojáři se rozpovídali rovněž o lokalizaci a všechny jazykové mutace byly znovu nahrány novými herci. To však neplatí plně pro Česko. Autoři se na oficiálním webu pochlubili, že se podařilo sehnat většinu původního ansámblu. V čele bude opět Marek “Tommy” Vašut a Petr “Paulie” Rychlý. Jako Sam se představí znovu Luděk Čtvrtlík a můžeme se těšit i na Dalimila Klapku jako Franka či Alexeje Pyška jako detektiva Normana. Salieriho si poprvé zkusí Marcel Vašinka. Linda Rybová byla nahrazena Lucií Pernetovou a Morella bude dabovat Ludvík Král. Nově byla nahrána také veškerá hudba. Autoři se však dušují, že se inspirují originální hudbou Vladimíra Šimůnka z původní verze hry.

Hru si můžete předplatit za cenu 999,- Kč na Microsoft Store nebo 39.99 Eur na Steamu. Nainstalovat si Mafii budete moci až 25. září, kdy má oficiálně vyjít. Dočkala se tak očekávaného posunu téměř o měsíc od původního data vydání.

Hratelnou ukázku z Výletu do přírody a některé cutscény naleznete níže. Sledujte také Facebook a Twitter Mafia Game.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*