Vánoční Cooldown přináší tipy na 30 nejlepších her roku

Poslední číslo letošního roku završí první ročník velkým tématem, kde vybíráme ty nejlepší hry za rok 2023. Deset nejlepších velkých her, deset nejlepších malých a deset bonusových tipů pro všechny, kteří budou mít konečně čas na hraní za dlouhých zimních večerů.

Těšit se můžete také na rozhovor s kreativním ředitelem studia Dreamate, které pracuje na steampunk RPG New Arc Line nebo na rubriku Hardware, kde stavíme počítač za necelých 10 000 Kč. Pokud sháníte PC k Vánocům a máte utažený rozpočet, třeba se inspirujete.

Klasicky si ukazujeme i nějaké to retro či novinky z české i světové herní scény a nezapomněli jsme ani na dárek. V časopisu jsou ukryty dvě hry a jako vždy, nejrychlejší bere vše. Kde je aktivovat, to musíte uhodnout sami.

Poprvé máme i hmotný dárek – peněženku Witcher. V časopise je ukryté heslo, které když odešlete na náš redakční e-mail (jiné kanály budou ignorovány) společně s adresou (Česko či Slovensko), obdržíte balíček poštou. Skladem je jeden kus pro nejrychlejšího.

Mějte se fajn a Veselé Vánoce všem!

Stažení souboruJazyk
Stáhnout COOLDOWN #07CZ
Download COOLDOWN #07EN

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*