Death Stranding zadarmo a výprodej na Epicu v plném proudu

Čas od času přinese Epic Games Store opravdovou pecku ve výrazné slevě nebo zadarmo. Často se jedná o menší nebo nezávislé hry, ale aktuální sestava by mohla přilákat nejednoho hráče AAA titulů. Slevová akce potrvá do 15. června 2023.

Death Stranding zdarma

Magnum opus Hidea Kodžimy už na Epicu zdarma bylo loni v zimě a letos se do dočasné 100% slevy vrací. Šance vžít se do kůže kurýra ve zvláštním post-apo světě bude do čtvrtka 1. 6. zdarma.

Far Cry 6 za 387,25 Kč (sleva 75 %)

V šestém dílu akční FPS série Far Cry si hráč zkusí roli partyzána Daniho, aby se pokusil osvobodit fiktivní tropický stát Yara od diktatury.

Assassin’s Creed Valhalla za 387,25 Kč (sleva 75 %)

Dvanáctý díl Assassin’s Creed využívá open world aspekt předchozího Odyssey, avšak zavádí hráče do zasněženého světa severské mytologie. Hra nabízí mnoho obsahu a za necelé 4 stovky se jedná o slušnou koupi pro fanoušky explorace otevřených světů.

Anno 1800 Standard Edition za 387,25 Kč (sleva 75 %)

Anno se v roce 2019 vrátilo ke kořenům historické ekonomické strategie a naservírovalo kvalitní budovatelskou hru Anno 1800, kde autoři zúročili 20 let zkušeností s touto videoherní značkou. Za necelé 4 stovky si tak můžou hráči vyzkoušet, jaké to je vést metropoli na prahu průmyslové revoluce.

Riders Republic za 387,25 Kč (sleva 75 %)

Fanoušky extrémních sportů potěší nabídka Riders Republic s 75% slevou. Hra nabízí singleplayer kariéru i multiplayer závodění pro více než 50 lidí, jízdu na kolech, lyžích či snowboardu a customizaci hlavní postavy.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition za 393 Kč (sleva 70 %)

Nejlepší videoherní Zaklínač v kompletní edici se všemi příběhovými datadisky. Desítky hodin kvalitního příběhu a objevování světa A. Sapkowského. Pro fanoušky RPG snad povinnost alespoň jednou odehrát.

Red Dead Redemption II za 494,67 (sleva 67 %)

Prequel k prvnímu Red Dead Redemption od Rockstar Games posbíral desítky ocenění včetně Game of the Year. Příběhové akční RPG z divokého západu nás zavede do celkem 5 fiktivních amerických států, momentálně je v 67% slevě.

Horizon Zero Dawn Complete Edition za 435,27 Kč (sleva 67 %)

Populární akční RPG ověnčené cenami nabízí obrovský svět k prozkoumávání a originální postapokalyptické zasazení s fantastickými robotickými stvořeními. Sleva 67 %.

Cyberpunk 2077 za 790 Kč (sleva 50 %)

Otevřený kyberpunkový svět od CD Projekt RED. Kdo nepořídil kvůli počátečním problémům s technickým stavem hry, má nyní ideální šanci na nákup za polovinu.

SnowRunner za 411,95 Kč (sleva 45 %)

Nekompromisní simulátor řidiče v nehostinné přírodě nabízí SnowRunner, ideový nástupce původního Spintires a Spintires MudRunner. Ve hře se hráči posadí za volant silných offroadových vozidel pro dopravu zboží extrémním prostředím – bahnem, sněhem, rozbouřenými vodami nebo zamrzlými jezery. Hra klade důraz na co nejvěrnější zachycení zážitku z řízení.

God of War za 791,40 (sleva 40 %)

Velké putování Kratose z Playstationu se dostalo na PC v dobré kondici a podle ohlasů je to i na PC kvalitní akční RPG. Hráči chválí storytelling, akční pasáže i grafiku. Aktuálně je hra v 40% slevě.

Marvel’s Spider-Man Remastered za 1071,33 Kč (sleva 33 %)

Další PlayStationovka, která se dočkala portu na PC, je Marvel’s Spider-Man. Pro fanoušky Marvelu jasná volba, nabídne desítky hodin příběhu, otevřený svět a vypiplaný pohyb hlavního hrdiny. Za tisícovku dobrá koupě.

Další desítky titulů v akci naleznete v aplikaci nebo na webu Epic Games Store.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*