Tatsu – muž i ve Vaší domácnosti!

Do našich knihkupectví zamíří český překlad komediální manga série Gokushufudou (The Way of the Househusband). Tento překladatelský projekt má na starost nakladatelství Gate (nakladatelská značka knihkupectví Knihy Dobrovský), které v překladu japonských manga sérií už není úplným zelenáčem. Letos si svou nabídku rozšíří o další mezinárodně známý titul, který, v českém překladu Muž v domácnosti, poputuje do knihkupeckých regálů již 19. dubna.

Momentálně je známo, že má nakladatelství v plánu vydat prvních 5 dílů této komediální manga série, a to všechny během letošního roku. První díl je datován na (již zmíněné datum) 19. dubna, druhý díl zavítá na prodejny 14. června, třetí díl můžeme očekávat 16. srpna, čtvrtý díl nás obdaruje 18. října a na pátý (zatím poslední) díl se můžeme těšit 13. prosince.

Že vám tento název vůbec nic neříká? Hlavní postava Tatsu, bývalý člen japonského jakuza gangu, se rozhodl, že už nechce vést život brutálního gangstera, a tak se ubírá do pohodlí svého domova, aby byl své zaměstnané ženě k nápomoci jako… muž v domácnosti.

Tento komediální “slice of life” příběh vysloužilého jakuzy si může publikum užít i na televizních obrazovkách, neboť již v roce 2021 vydal Netflix vlastní animovanou adaptaci.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*