S Epicem zadarmo do středověku a za dinosaury

Chvíli jsme nepsali o hrách zdarma na platformě Epic Games Store a to proto, že zkrátka nebylo moc o čem psát. Epic střídá zajímavé hry zadarmo s hříčkami, které moc dlouho nevydrží. A teď tu máme opět tituly, které by mohly hráče potěšit.

Mordhau

Jestli jste už dohráli KCD na všechny možné obtížnosti a máte chuť někoho pěkně po středověkém způsobu zaMordovat, tak vám udělá radost multiplayerová středověká mlátička Mordhau. Rubanice z první nebo třetí osoby, ve které se střetává až 64 krvežíznivých hráčů, sází na více arkádový zážitek než singleplayerový opus od Dana Vávry a spíše se podobá hře Chivalry. Graficky povedená záležitost nabízí rozličné zbraně a promyšlený bojový systém, ať už třímáte meč, kopí, halapartnu, luk, nebo stojíte za katapultem. Zážitek je ale (jak to u multiplayeru bývá) přímo závislý na tom, s kým zrovna hrajete. Pokud se ocitnete mezi solitéry bez smyslu pro taktiku, je boj předem prohraný. Jako rychlá mlátička ale obstojí.

Second Extinction™

Druhou multiplayerovou možností zdarma je kooperativní frenetická FPS, kde až tři hráči bojují s krvelačnými dinosaury a snaží se získat zpět ztracenou Zemi, ze které lidstvo uprchlo na její orbitu kvůli dinosauří hrozbě. Hráči mají na výběr z několika postav, každá má specifické schopnosti a zbraně. Co se herních režimů týče, aktuálně hra nabízí režimy Tundra, Expedition a Horde Mode. V Tundře společně s dalšími hráči plníte předem dané mise, Expedition nabízí mapu bez bariér vhodnou na získávání zkušeností a plnění vedlejších úkolů a v Horde Mode musí hráči odolávat sílícím nájezdům zmutovaných dinosaurů.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*