Immortals: Fenyx Rising za 50 korun a další skvělé akce na Nintendo Switch

Z kraje týdne jsme informovali fanoušky J-RPG o zajímavých slevách na Nintendo eShopu a dnes přidáváme další várku her v akci, tentokráte žánrově pestrou.

Limbo: 49,99 (sleva 80 %)

Sleva končí 16. dubna

Limbu už bude letos 13 let, přesto neztratilo nic na atmosféře. Plošinovka nekompromisní obtížnosti dokáže potrápit, ale nabídne unikátní výtvarný styl a uměleckou hodnotu. Dohrajete ji cca za 2-3 hodinky, ale za 50 korun to je ideální oddychovka na gauč (nebo kamkoli jinam)!

Immortals Fenyx Rising – Gold Edition: 54,98 (sleva 98 %)

Sleva končí 10. dubna

Největší sleva na AAA titul je nyní k mání na eShopu na hru od Ubisoftu Immortals Fenyx Rising Gold, která se významně inspiruje u Legend of Zelda: Breath of the Wild. Podobně jako Link musí hlavní hrdina/hrdinka Fenyx prozkoumávat otevřený svět, plnit rozličné questy, řešit rozmanité hádanky a porazit nespočet nepřátel pro záchranu světa. Fenyx rovněž disponuje křídly pro efektivní přesun plachtěním i schopností šplhat na skály. Hra má humorný nádech a parafrázuje řecké báje a pověsti. Na rozdíl od titulu od Nintenda ale obsahuje české titulky, je tak přístupnější pro mladší publikum.

Brothers: A Tale of Two Sons: 93,75 (sleva 75 %)

Sleva končí 20. dubna

Ze skandinávského studia Starbreeze Studios (Riddick, Syndicate) zavítala na Nintendo Switch pohádka a adventura ne nepodobná titulu It Takes Two. Hru možno hrát v jednom hráči nebo ve dvojici na jedné konzoli. Hra je vhodná např pro dvojice sourozenců, neobsahuje psaný text a příběh je vyprávěn pomocí gest a hudby, je tak pochopitelný i pro mladší hráče a není nijak povrchní, titul dokáže dojmout i rozesmát.

Child of Light Ultimate: 137,25 (sleva 75 %)

Sleva končí 10. dubna

Černá královna ukradla Slunce, Měsíc i hvězdy a hráč v kůži Aurory musí obnovit kdysi velké království. Child of Light je plošinovka s povedenou grafikou, tahovým soubojovým systémem inspirujícím se u JRPG her a možností lokálního multiplayeru.

Little Nightmares Complete: 157,80 (sleva 80 %)

Sleva končí 15. dubna

Dnes již druhý zástupce ze Švédska, Little Nightmares jsou atmosférou nabitou plošinovkou od vývojářů z Tarsier Studios odehrávající se v surrealistickém světě obývaném monstry, které podobně jako v Limbu není možné porazit, pouze se schovat nebo utéct. Mladší ročníky dokáže hra postrašit, dospěli si pak atmosféru užijí v zhruba dvojnásobné herní době než u Limba, v cca 6 hodinách.

DOOM: 262,25 (sleva 75 %)

Sleva končí 13. dubna

Jeden z nejobdivuhodnějších portů na Nintendo Switch nemá na starosti nikdo jiný než Panic Button. DOOM vyšel na Switch v roce 2017, tedy o rok později než na ostatní platformy. Přestože se jedná o graficky náročnou hru, je poměrně dobře hratelná i na konzoli od Nintenda a aktuálně ještě v pěkné 75% slevě. May You Rot In Hell!

Starlink: Battle for Atlas: 368,80 (sleva 82 %)

Sleva končí 10. dubna

Tento zapadlý klenot od Ubisoftu doplatil na business model s předraženými hračkami, které se již nevyrábí. Starlink však nabízí v digitální verzi hodiny dobré zábavy bez nutnosti kupovat fyzické předměty. Jedná se o singleplayerovou akční adventuru s otevřeným světem, kde spolu s partou hrdinů putujeme Vesmírem, objevujeme nové planety ve stylu No Man’s Sky a bojujeme s nepřáteli podobně jako v Destiny. Hra nabízí povedená exploraci planet, stavbu různých základen, zábavný gunplay a pěkné předrenderované cutscény. Jedná se o jednu z nejlépe vypadajících her na Switchi a jako jeden z mála multiplatfiormních titulů má na Nintendu dodatečný obsah, který jinde nenajdete. Jedná se o speciální kampaň liščího hrdiny Foxe McClouda ze série Starfox. Bundle navíc obsahuje celkem 5 lodí (Arwing, Zenith, Neptune, Pulse a Lance), 7 pilotů (Fox McCloud, Mason, Judge, Chase, Hunter, Levi, Razor) a 12 zbraní různých kategorií.

Terraria: 399,50 (sleva 50 %)

Sleva končí 20. dubna

Dnes už klasická akční survival plošinovka nabízí hodiny zábavy pro fanoušky prozkoumávání nebezpečného světa a craftingu. Potěší zejména hráče her jako Minecraft nebo ty, kteří se nebojí hodin grindu s cílem získat či vyrobit potřebný předmět k postupu dál. Jedná se o sandbox bez jasného předem daného příběhu, mapa je procedurálně generovaná a tak je zajištěna téměř nekonečná znovuhratelnost.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: 479,- (sleva 60 %)

Sleva končí 8. dubna

Legendární maskot prvního Playstationa Crash Bandicoot se dočkal povedeného remaku na PC i konzole včetně Switche. Jedná se o první tři hry věrně převedené do moderní grafiky se zachováním klasické hratelnosti´ trojrozměrné plošinovky. Port na Switch je navíc skvělý.

Spyro Reignited Trilogy: 479,- (sleva 60 %)

Sleva končí 8. dubna

Další výrazná postava konce 90. let a další povedená 3D plošinovka, to je Spyro the Dragon. Analogicky k N.Sane Trilogy se jedná o remake prvních tří her, bohužel kvalitou portu nedosahuje Crashe Bandicoota. Gameplay je zábavný jako kdysi, na Switchi však tu a tam zaznamenáváme propady snímkové frekvence. I tak to je ale hra vhodná pro mladší hráče nebo pamětníky původní verze a ideální styl hry na cesty.

TES V: Skyrim: 599,60 (sleva 60 %)

Sleva končí 13. dubna

Pátý díl ságy The Elder Scrolls snad ani netřeba představovat. Bethesda vydala toto open world RPG už v roce 2011 na PC, Playstation 3 a Xbox 360 a od té doby se hra podívala snad na všechny dostupné platformy a pro Nintendo Switch se jednalo o jednu z prvních third party her. Port je navíc velmi zdařilý a obsahuje celou původní hru. Pokud jste ještě neměli tu čest, nebo jste pravděpodobněji už hráli a chcete Tamriel prozkoumávat i v handheldu, je aktuální sleva právě pro vás. Navíc je ve slevě i Anniversary update obsahující dodatečný obsah (40% sleva).

Crysis Trilogy Remaster: 686,95 (sleva 45 %)

Sleva končí 9. dubna

A běží na tom Crysis?” Otázka, jež svého času dráždila nejednoho majitele PC sestavy dnes již nikoho z míry nevyvede. Také proto, že Crysis už rozjede i Nintendo Switch. Trilogii legendárních first person stříleček si tak majitelé konzole od Nintenda můžou užít v remasterované edici s téměř 50% slevou.

5 Comments

  1. Máte v tom trošku hokej. Immortals Fenyx Rising Gold je verze pro PS4. Pro Nintendo se hra jmenuje Immortals Fenyx Rising Gold Edition a stojí aktuálně 19$ (80% sleva).

    • Máte pravdu, ovšem nabídka, kterou zmiňujete, je pro americkou lokalizaci eShopu. Na našem lokálním eShopu je verze Immortals Fenyx Rising – Gold Edition opravdu se slevou 98 %, tedy za pouhých 54,98 CZK. Tato data jsou dohledatelná na Nintendo eShopu přístupném přímo na Switch konzoli.

        • Obávám se, že ne. I pro to, že ceny na eShopu se často liší od cen na webu. Teoretická možnost je koupit klíče od třetích stran pak aktivovat na eShopu, ale to je šedá zóna, kterou bych nedoporučil podporovat.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*