Magic the Gathering se spojuje se světem Pána Prstenů a odhaluje karty

Karetní sběratelská hra Magic the Gathering je tu s námi už 30 let a za tu dobu vyšla celá řada originálních karet i spoluprací s jinými značkami, které do hry zavádí nové hrdiny a nová pravidla. Tyto spolupráce se jmenují Universes Beyond a od roku 2020 uvedly mnoho známých značek (The Walking Dead, Stranger Things, Warhammer 40k a další).

The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth

23. července 2023 představí Magic the Gathering svět Pána prstenů na celkem 281 nových kartách. Novinka oproti předchozím crossoverům nabídne plnohodnotný set včetně boosterů a možnosti hrát karty ve formátu Modern (formát Standard je pro Univestes Beyond zakázán).

Jeden prsten vládne všem

Příběh karet se bude točit kolem hledání Prstenu Sauronem, tedy dobře známém příběhu. Nejvzácnější kartou bude nepřekvapivě karta The One Ring, která bude pouze jedna na světě a bude čekat v jednom z boosterů. Další karty budou představovány postupně před vydáním.

Jeden Prsten

Starter Kit

První variantou a základním balíkem bude Starter Kit, kde hráč nalezne vše potřebné pro první hru. Startovní sada obsahuje dva balíčky po 60 kartách se vším, co je potřeba k učení a hraní Magic: The Gathering, a také deset dalších nových karet (pět v každém balíčku) v čele s tradiční foilovou mythic rare kartou pro každý balíček.

Tales of the Middle Earth Bundle

Sada obsahuje osm boosterů, tematickou úložnou krabici, 40 základních zemí (20 tradičních foilových a 20 nefoilových) a počítadlo života.

Commander Deck

Čtyři Commander Decky pro hru The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth přidávají do hry ještě více postav a možností. Každý balíček obsahuje 20 nově vydaných karet (včetně dvou mythic rare), které jsou legální ve formátech Commander, Legacy a Vintage. Navíc zde najdete Collector Booster Sample Pack a každá karta v každém balíčku má originální artwork zasazený do Středozemě.

Collector Booster

Pro hráče, kteří chtějí všechno, jsou sběratelské boostery nejjednodušším způsobem, jak si do své kolekce a přidat ty nejzajímavější karty. Tyto boostery obsahují několik rare nebo mythic rare karet a jsou doprovázeny krásnými ilustracemi a foil kartami.

Jumpstart Booster

Pro ostřílené hráče a snadno dostupé hraní budou sloužit Jumpstart Boostery s klasickým počtem 20 karet na booster. Při zkombinování dvou boosterů tak vznikne rychly balíček pro snadné zahájení hry.

Magic Arena

Kromě epického stolního vydání dorazí The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth i do MTG Areny, a to už 20. června! Nové karty tak budeme moci vlastnit i v elektronické podobě na počítači či mobilním zařízení.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*