Je libo adventuru “za dvě piva”? Další slevy na Steamu a GOGu!

Jarní výprodej se kromě Steamu podíval i na GOG, a tak i tam nalezneme hromadu starších i novějších her za malý peníz. U obou platforem jsou často slevy na chlup stejné, čucháme tedy náznak kartelové dohody, ale dost blábolení! V tomto článku se podíváme na kvalitní příběhové adventury skoro zadarmo.

Amerzone – 0,49€ (-90 % Steam i GOG)

Point and click adventura od Benoita Sokala je založená na jeho komixu z roku 1986. Je to již starší záležitost (1999) a grafikou neoslní, ale atmosféru má a stojí jen půl Eura. Benoit Sokal byl víc než jen Syberia.

Post Mortem – 0,79€ (-90 % Steam i GOG)

Post Mortem se odehrává v Paříži roku 1920, kde se ocitneme v kůži bývalého soukromého detektiva Guse MacPhersona, který si vezme ještě jeden případ, ač by si rád již užíval důchodu. A ne jen tak ledajaký, dvojnásobnou vraždu v nóbl pařížském hotelu. Na rozdíl od Amerzone výše je to klasická point and click adventura z pohledu třetí osoby.

Still Life a Still Life 2 – 2x 0,79€ (2x -90 % Steam)

Taky “Zátiší” je point and click adventurou klasického pohledu ze třetí osoby. Hlavní hrdinkou je vnučka Guse MacPhersona z Post Mortem, jedná se tak o volné pokračování, ve kterém budeme řešit sérii vražd v Chicagu na počátku 21. století. Ale i zde si chvilku zahrajeme za dědečka Guse z doby, kdy pobýval v Praze a řešil nápadně podobný případ sériových vražd. Rozhodně doporučujeme všemi deseti! Dvojka je již plně 3D a příběhově navazuje, ale není tak dobře hodnocená.

Yesterday a Yesterday Origins – 2x 1,49€ (-70 % a -90 % Steam)

Steam nabízí kvalitní kousky od Pendulo Studios známé díky sérii adventur Runaway. Aktuálně jsou ve slevě oba díly detektivní adventury Yesterday. Hry nabízí perfektní animace a kvalitní příběh, podobně jako Runaway.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*