Epic rozdává denně hru zdarma až do 29. 12.

Přemýšlíte, co hrát za dlouhých zimních večerů? Odpověď může nabídnout Epic Games Store, který od 15. 12. rozdává denně jednu hru zdarma. Nabídka se mění vždy v 17:00. Většinou se jedná o menší tituly, ale už jsme mohli vidět zdarma i Wolfenstein: The New Colossus.

29. 12.

Poslední den vánoční akce rozdává Epic hned dvě hry, nejedná se ale o veliké blockbustery, největší peckou tak zůstává Death Stranding z 15. 12. Do 30. 12. 17:00 můžete stahovat first person stealth akci Dishonored Definitive Edition a žánrový mix FPS a RTS pro více hráčů s názvem Eximius: Seize the frontline.

28.12.

Dnes Epic opět vyměnil hru zdarma, konkrétně se jedná o Mortal Shellsouls-like RPG se zajímavým soubojovým systémem a klasickou ponurou atmosférou, která by jako z oka vypadla vývojářům z From Software. Nejedná se však o hru ze Souls série, dílo mají na svědomí Cold Symmetry a v herních médiích si hra odnášela lehce nadprůměrné známky.

26. 12.

Úderem sedmnácté hodiny Epic Games Store opět vyměnil hru zdarma a Death Stranding vystřídal menší titul F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, který potěší zejména fanoušky žánru metroidvania. Pokud jste hru nehráli, tak věřte, že se jedná o akční trojrozměrnou plošinovku z roku 2021 kladně hodnocenou jak novináři, tak hráči. Na Metacriticu je agregované skóre 80/100. Kromě PC vyšla hra i na Switch a konzole Playstation obou generací.

25. 12.

Po Falloutu a Metro Redux servíruje Epic od 25. 12. opus magnum Hidea Kodžimy Death Stranding. Tento open world simulátor kurýra v podání Normana Reeduse můžete stahovat do 26. 12. do 17.00.

23. 12.

Co je k dispozici v předvečer Vánoc 23. 12.? Legendární RPG Fallout, a to dokonce v trojím retro provedení – Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics. Pokud jste mladší ročník a původní Fallout jste nehráli, nebo pokud si chcete připomenout tuto legendární post apo RPG hru, můžete stahovat zdarma dnes do pěti odpoledne na Epicu.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*