Vychází české akční souls-like RPG The Last Oricru

Žánr “soulsovek”, tedy vesměs lineárních akčních RPG založených na těžkých soubojích, častém umírání a strategických checkpointech, je odvozen od prarodičů žánru – her Demon Souls či Dark Souls. V poslední době je vyšlo několik podobných her, za zmínku stojí např. populární Elden Ring.

Pražské studio GoldKnights nabízí svůj recept na soulsovku v podobě akčního RPG The Last Oricru, jenž krade důraz na rozvětvený příběh přímo ovlivněný rozhodnutími hráče, zajímavý fantasy a scifi mix nebo split screen multiplayer, který je poslední dobou na ústupu.

Hráč je uveden do konfliktu dvou znepřátelených frakcí a v průběhu hry hry je vystaven dilematům, která mohou ovlivnit celý výsledek války. Vyzkoušeli jsme si betu před nějakou dobou a na plnou verzi hry jsme zvědaví. První recenze jsou spíše průměrné nebo lehce nadprůměrné, jelikož recenzenti kritizují soubojový systém nebo zastaralou grafiku.

Cenovka je ale více než pěkná, hru lze zakoupit v aktuální 10% slevě na Steamu za 35,99€. The Last Oricru vychází ještě na konzole nové generace – Playstation 5 a Xbox Series a nabízí textovou českou lokalizaci.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*