Aktuální přehled zajímavých indie her ve slevě

Epic Games Store

Každý týden je na Epicu něco zadarmo, momentálně dvě pekelné plošinovky říznuté heavy metalem. Jedná se o Rising Hell, což je vertikální rogue-lite plošinovka plná adrenalinové akce a tuny gotického metalu. Vyšplhej se z neustále se měnícího pekla a zároveň bojuj s hordami krvelačných démonů. Hodnocení má kladné a obvykle stojí 8 EUR, ale do čtvrtka 13. 10. bude v Epic Games Store k dispozici zdarma.

Peklo podruhé a opět na Epicu. Jedná se o arkádová plošinovku okořeněnou heavy metalem, logickými prvky a spoustou krve. Má pěkné vizuální efekty a pravou oldschoolovou hratelnost připomínající Castlevanii. To vše je Slain: Back from Hell! Zdarma na Epicu rovněž do 13. 10. 2022.

Itch.io

Indie slevy se nevyhnuly ani 3D akcím. Na itch.io jsou ve slevě hry Ebola 2 a Ebola 3, které bychom mohli přirovnat k low-budget (ale v dobrém) verzím Resident Evilu. Graficky velmi pěkné na indie hru a atmosféra i zombíci se dají krájet. Obě hry jsou v 50% slevě, nedávno byly i zadarmo, bohužel dnes (7. 10.) již jsou za půlku.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*