Rychlovky z Nintendo Direct

Nintendo Direct proběhl 13. 9. 2022. Tuto tradiční online představovačku nových titulů od Nintenda odstartoval nový díl oblíbeného RPG Fire Emblem s podtitulem Engage. Hrdina po tisíciletém spánku zachrání Elyos 20. ledna 2023 exkluzivně na Switchi.

Následovala kooperační hra od EA It Takes two, kde budou dva hráči kooperovat ve 3D světě, aby vrátili páru hlavních hrdinů, jenž se proměnili v hračky, jejich lidskou podobu. Hra vyjde elektronicky na Nintendo e-shopu 4. listopadu.

Hororově vyhlížející adventura Fatal Frame Mask of the Lunar Eclipse nás zavede do temného světa hlavní hrdinky, která po záhadném zmizení pátrá po své minulosti. Hra vyjde příští rok na Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

THQ Nordic přidají další želízko do ohně Nintenda Switch, a to s 3D plošinovkou SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, kde budeme v kůži Spongeboba a Patrika prozkoumávat sedm různých světů a potkávat hrdiny oblíbeného seriálu. Spongebob dorazí v roce 2023 na Switch, PS4, Xbox One a PC.

Už vás nudí ostrov v Animal Crossing, nebo chcete další žrout času pro dlouhé zimní večery? Remake klasiky z Gamecube a PS2 Story of Seasons: A wonderful life by tyto choutky mohl uspokojit. Stanete se dědicem zpustlé farmy a vaším úkolem bude farmu dát do pořádku, pěstovat všelijaké plodiny a přitom se spřátelit s rozličnými obyvateli zdejšího světa. Hra vyjde v létě 2023.

Pixel art a Square Enix, už se chytáte? Rozsáhlé RPG na Switch. Putování skupiny dobrodruhů. Octopath Traveler II byl oficiálně oznámen a podobně jako jednička nás zavede do rozsáhlého světa kombinující 3D a 2D pixel art grafiku. Vyjde 24. 2. 2023.

Goldeneye, asi nejlegendárnější hra s Jamesem Bondem, bude přidána do knihovny Nintendo 64 her s předplatným Nintendo Switch Online. Datum nebylo oznámeno. Souběžně má vyjít i na Xbox, ovšem pouze na Switchi nabídne online multiplayer!

Bezplatný update dorazí do Nintendo Switch Sports, který přidá do hry golf.

Své dlouhé nohy a zbraně už potřetí ukáže Bayonetta v akčním eposu již v 28. října.

Co se stane, když smícháme LA Noire, Poirota a Phoenixe Wrighta? Vznikne detektivní adventura Master Detective Archives: Raincode, kde budeme odhalovat temná zákoutí a intriky ve městě Perpetual Rain. Těšit se můžeme na jaře 2023.

Lady Dimitrescu na Switchi. V cloudu. 28. října. Demo Resident Evil: Village je již nyní dostupné na e-shopu. Následovat budou i cloud verze Resident Evilu 2, 3 a Biohazard.

Kung-fu si budeme moci vyzkoušet v akční mlátičce Sifu na Switchi v listopadu letošního roku.

Je libo Roguelite od Segy? Akční střílečka Endless Dungeon nabídne singleplayer a kooperaci až 3 hráčů v roce 2023.

Co by to bylo za Direct bez oblíbeného růžového blobu Kirbyho, který mj. oslaví již 30. narozeniny! Kirby’s return to Dreamland Deluxe bude remakem klasické Wii plošinovky s možností multiplayeru, avšak nabídne další minihry pro zábavu celé rodiny už 24. února 2023.

Bez komentáře bylo oznámení nové Zeldy s podtitulem Tears of the Kingdom. Na detaily si ještě budeme muset počkat, podle ukázky se však bude jednat o 3D akční adventuru s grafickým kabátkerm ne nepodobný hitu Breath of the Wild. Není to překvapivé, jedná se totiž o pokračování, tedy o “Breath of the Wild 2“. Hra dorazí 12. května 2023.

Celý záznam Nintendo Direct z 13. 9. 2022

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*