Sledujte Playstation 5 na IGN Summer of Gaming a Mafia na PC Gaming Show

Letošní rok je z důvodu koronavirové pandemie rokem online konferencí, kde se představují nejrůznější nové videohry, nebo remastery starších titulů. S napětím očekáváme PC Gaming Show, která se bude konat 13. 6. 2020 a kde bude představena staronová Mafia. Už dnes se odstartuje další konference, na kterou čekají fanoušci Playstation 5. Zítra pak video přenos, kde dojde mj. ke vzkříšení další známé značky. Hráči se tak mohou těšit na tři dny plné novinek.

V roce 2003 vydal Ubisoft na Playstation 2 a GameCube střílečku XIII. Jednalo se o first person akci s vynikající odlehčenou komixovou prezentací. V dobových recenzích dostávala hra dobrá hodnocení a mezi fanoušky stříleček, co se neberou příliš vážně, zabodovala.

V rámci IGN Summer of Gaming dojde k odhalení traileru na remake hry XIII a snad se dozvíme i datum vydání. Dle španělského Amazonu by měla hra vyjít na PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

První z přenosů IGN začne dnes 11. 6. v 18:45 našeho času a bude se věnovat převážně novinkám na Playstation 5. Nenechte si jej ujít níže.

Přidáváme i odkaz na přenos s českým komentářem od borců z Vortexu.

Druhá konference IGN Summer of Gaming začne zítra 12. 6. od 21:00, kde se můžeme dočkat představení titulů napříč herními platformami.

PC Gaming Show a představení Mafia Definitive Edition sledujte 13. 6. od 20:00 živě níže.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*